КНП "Центр комунікації"
Головна Новини Добірка грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на лютий

Добірка грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на лютий

31/01/2023Добірка грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на лютийДобірка грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на лютий. 


Пропонуємо вашій увазі актуальні гранти, конкурси та можливості, якими можуть скористатися інститути громадянського суспільства з метою реалізації своїх ідей та проєктів. 


– Центр “Розвиток КСВ” запрошує громади України стати партнерами і долучитися до започаткування мережі локальних офлайн-хабів для жінок-підприємиць Ukrainian Women Entrepreneurs Hub (UWE Hub).

Деталі тут: http://surl.li/ekyob 

Дедлайн: 05.02.2023 


– Програма ЄС «Креативна Європа» запустила конкурс проєктів у культурному і креативному секторах. Перевага надаватиметься проєктам, присвяченим взаємодії з цільовою аудиторію, соціальній інтеграції, цифровому переходу, екологічно чистим практикам і міжнародній співпраці. 

Деталі тут: http://surl.li/eenvd 

Дедлайн: 23.02.2023 


– Програма «Кусаноне» за підтримки Посольства Японії в Україні надає підтримку проєктам розвитку місцевих громад, спрямованим на вирішення проблем, пов'язаних з базовими потребами життя, здоров'я та безпеки людини, покращення соціальних умов та забезпечення населення.

Деталі тут: http://surl.li/ekxmx 

Дедлайн: 28.02.2023 


Постійно діючі програми:

– Міжнародна організація Pact за фінансової підтримки USAID проводить конкурс секторально-цільових грантів, які є частиною програми «Долучайся!».

Деталі тут: https://cutt.ly/gOcF0FF


– ІСАР Єднання у межах «Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства» приймає заявки на участь у грантовому конкурсі з метою покращення умов діяльності та зміцнення інституційної спроможності організацій громадянського суспільства в Україні.


Деталі тут: https://cutt.ly/bZj62NO


Усі програми активні та чекають на ваші заявки! 

https://t.me/VCENTRI     
#Київ_незламний